Tim Wellens met klassementsambities: dit wordt het volgende grote doel van de Limburger!

Redactie
| 3 reacties
Tim Wellens met klassementsambities: dit wordt het volgende grote doel van de Limburger!
Foto: © photonews

In de Hammer Series moet u vandaag niet meer zoeken naar Tim Wellens. De olijke Limburger houdt het na gisteren voor bekeken. In de Hammer Climb sprokkelde hij nog vlijtig punten voor Lotto-Soudal, maar vanaf nu verlegt hij de focus naar zijn volgende grote doel: de Ronde van Zwitserland winnen!

Het ontbreekt de sympathieke Truienaar geenszins aan ambitie. Gisteren nog bedrijvig in de weer om zijn ploeg een optimale uitgangspositie te bezorgen in de Hammer Series, vandaag al met de focus op Zwitserland. Het gaat snel voor de 27-jarige Wellens. "Ik ga voor het klassement in de Ronde van Zwitserland," liet de winnaar van de Brabantse Pijl aan Het Laatste Nieuws weten. "Maar ik blijf voorzichtig. Het zal dag na dag evalueren zijn."

Het is niet de eerste keer dat Wellens vol wil inzetten op het eindpodium in een rittenkoers. Eerder toonde hij ook al zijn klasse door de Ruta del Sol, de Ronde van Polen en twee keer de BinckBank Tour (vroeger Eneco Tour) te winnen. In maart strandde hij nog op de vijfde plaats in Parijs-Nice. De Ronde van Zwitserland start op 9 juni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties