Peter Sagan heeft wel hele mooie verrassing in petto op wereldfietsdag

Kevin Vanbuggenhout
| 9 reacties
Peter Sagan heeft wel hele mooie verrassing in petto op wereldfietsdag
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is vandaag wereldfietsdag en dat is ook wereldkampioen Peter Sagan niet ontgaan. Ter ere van deze dag last de wereldkampioen een speciale wedstrijd in waarbij één fietser een wel heel mooi pakket kan winnen.

Sagan grijpt de gelegenheid aan om iedereen te overtuigen om op de fiets te kruipen. Niet alleen vandaag natuurlijk, maar gewoon zoveel mogelijk. Eén fietser valt alvast serieus in de prijzen. Sagan geeft meer informatie op zijn Instagram.

"De VN heeft drie juni omgedoopt tot wereldfietsdag. Om deze belangrijke dag te vieren, hebben we dankzij de fantastische steun van onze partners een geweldig pakket samen gesteld. Eén gelukkige fietser zal dit ontvangen", klinkt het. Meedoen kan nog tot maandagavond 20u. Geïnteresseerden moeten enkel reageren op dit bericht door de naam van de gemeente of stad waar hij/zij tijd doorbrengt op de fiets achter te laten.

UITRUSTING WERELDKAMPIOEN TE WINNEN

Het pakket is alvast de moeite. Zo is er een volledige wereldkampioenuitrusting inbegrepen. Daarnaast zijn er ook nog helmen, koersbrillen en vele andere items te winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties