Bardet is ondanks het gespijbel nog steeds helemaal weg van Naesen: "Ik volg hem met de ogen dicht"
Redactie
| 9 reacties
Bardet is ondanks het gespijbel nog steeds helemaal weg van Naesen: "Ik volg hem met de ogen dicht"
Foto: © photonews

Oliver Naesen paste voor de hoogtestage die AG2R inlaste voor de Tourploeg, dus was het voor deze week een hele poos geleden dat Romain Bardet zijn steun en toeverlaat zag. De Franse tourhoop heeft enorm veel lof voor de Belgische kampioen.

“Eerlijk, ik dacht dat hij dit keer zou meegaan (op hoogtestage), maar je kent Oli. Hij koerst nu eenmaal te graag, dus trok hij naar Californië. Zelfs vorige week nam hij nog die kermiskoers in Gullegem mee. Hij heeft me beloofd dat hij in de toekomst wel meegaat", aldus Bardet in Het Nieuwsblad.

Bardet kan geen slecht woord over de nationale kampioen zeggen. "Oli? Da's een topkerel, in en buiten de koers. Eigenlijk hoeven we niet te praten om elkaar te begrijpen. In de koers volg ik hem met de ogen dicht. Waar Oli door kan, kan ik door. Hij neemt voor mij de beslissingen, en die zijn altijd juist."

Ik hoop dat Oli op een dag een Tourrit wint, het zou mij ongelooflijk trots en fier maken

"Dat geeft me ongelooflijk veel rust in het hoofd. Ik ben een bofkont dat een van dé flandriens van deze generatie zich een Tour lang wegcijfert voor mij. Ik hoop dat Oli op een dag een Tourrit wint. Voor hem, maar het zou ook mij ongelooflijk trots en fier maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties