Jasper Stuyven wil eens op ander terrein uitpakken

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Jasper Stuyven wil eens op ander terrein uitpakken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het zijn niet alleen de klimgeiten die in de Ronde van Zwitserland van start gaan. Bij Trek-Segafredo zit ook Jasper Stuyven in de selectie. De Leuvenaar hoopt eens om op ander terrein te scoren dan in de klassiekers.

Uiteraard denkt Trek-Segafredo ook wel aan het klassement in Zwitserland. Hiervoor speelt het Bauke Mollema uit. Voor de vlakke etappes is John Degenkolb aanwezig. Voor wat daar tussenin valt, krijgt Jasper Stuyven zijn kans.

Voor onze landgenoot een mooie gelegenheid om eens op een ander front te scoren. De klassiekkerrenner wacht in 2018 nog op een eerste overwinning. De voorjaarskoersen zijn voor hem steeds een groot doel. In 2016 haalde hij in die periode een mooie prijs binnen door Kuurne-Brussel-Kuurne te winnen.

KOPMANNEN GOED OMRINGEN

Uiteraard kan Stuyven in wedstrijden van meerdere dagen ook wel voor bepaalde etappes gaan. Zijn twee laatste overwinningen kwamen er in een rittenkoers. Trek-Segafredo hoopt om zijn drie kopmannen in de Ronde van Zwitserland zo goed mogelijk te omringen. Het neemt ook Koen de Kort, Julien Bernard, Michael Gogl en Gregory Rast mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties