Dylan Groenewegen mikt op nieuw succes op de Champs en weet waar hij zich gaat voorbereiden
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Dylan Groenewegen gaat Ronde van Slovenië rijden in aanloop naar de Tour

Dylan Groenewegen mikt op nieuw succes op de Champs en weet waar hij zich gaat voorbereiden
Foto: © photonews

Niet enkel diepgaande sprinttrainingen voor Dylan Groenewegen. De sprinter van LottoNL weet waar hij zich gaat voorbereiden voor de Ronde van Frankrijk, waar hij zoals vorig jaar weer hoopt te zegevieren op de Champs-Elysées. In de weken vooraf gaat Groenewegen deelnemen aan de Ronde van Slovenië.

Onlangs zagen we op een beeld dat Dylan Groenewegen zo diep was gegaan op sprinttraining dat hij ervan moest overgeven. Om klaar te geraken voor de Tour heb je natuurlijk ook wedstrijden nodig. Groenewegen heeft zijn oog laten vallen op de Ronde van Slovenië. Die vindt plaats van 13 tot 17 juni.

GEEN STER ZLM TOUR

In Slovenië zal Groenewegen alvast genoeg concurrentie krijgen. Onder meer Mark Cavendish trekt er ook naartoe. Groenewegen moest wel uitkijken naar een andere wedstrijd om zijn Ronde van Frankrijk voor te bereiden. De Ster ZLM Tour gaat dit jaar immers niet door.

Naast Groenewegen zal er nog een ander speerpunt van LottoNL-Jumbo aan de start komen in Slovenië. Ook Primoz Roglic maakt er deel uit van de ploeg. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

24/08/2019 - 15/09/2019 Vuelta

Nieuwste reacties