Stuyven rijdt Halle-Ingooigem (maar niet in de kleuren van Trek-Segafredo), Van Avermaet toch naar EK?
Redactie
| 0 reacties

Jasper Stuyven rijdt Halle-Ingooigem in de kleuren van de nationale selectie

Stuyven rijdt Halle-Ingooigem (maar niet in de kleuren van Trek-Segafredo), Van Avermaet toch naar EK?
Foto: © photonews

Jasper Stuyven laat zich opmerken in de Ronde van Zwitserland en gaat gretig op zoek naar ritwinst. Volgende week dinsdag komt de Leuvenaar ook aan de start van Halle-Ingooigem.

Maar aangezien zijn ploeg Trek-Segafredo niet afzakt naar Halle, zal Jasper Stuyven in de kleuren van de nationale selectie rijden. Hij krijgt in Halle-Ingooigem het gezelschap van Tom Van Asbroeck (Education First-Drapac), Baptiste Planckaert (Katusha-Alpecin), Laurens De Vreese (Astana) en drie beloften. 

In de Elfstedenronde, die nu zondag in Brugge van start gaat, zal De Vreese (Astana) ook van de partij zijn, samen met Gijs Van Houcke (LottoNL-Jumbo), Nathan Van Hooydonck (BMC) en vier beloften.

Greg toch naar EK?

De jonge Van Hooydonck dus ook. Krijgen we dan toch een grotere kans om Greg Van Avermaet op het EK te zien? BMC verbood al zijn renners om naar het EK te gaan omdat daags na Glasgow de BinckBank Tour op het programma staat. Van Avermaet zelf is voorstander om te gaan. "Ik ben ermee bezig", zegt bondscoach Kevin De Weert in HNB. "Natuurlijk hoop ik dat Greg mag starten."

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France
03/08/2019 Clasica San Sebastian
12/08/2019 - 18/08/2019 BinckBank Tour

Nieuwste reacties