Wil u een topboek winnen over Tom Dumoulin? Het kan!

Wil u een topboek winnen over Tom Dumoulin? Het kan!
Foto: © photonews

Geen nieuwe Girowinst voor Tom Dumoulin dit jaar, daarvoor bleek ene Chris Froome uiteindelijk te sterk. Maar toch liet de Nederlander knappe dingen zien. Van zijn mooie race verscheen een topboek, u kan daar een van de drie exemplaren winnen die wij weggeven.

Op 20 juni verschijnt bij Willems Uitgevers In het spoor van Tom Dumoulin, een prachtig boek over de Nederlandse renner van Sunweb.

Tom Dumoulin won helaas niet voor de tweede keer op rij de Ronde van Italië. Nederlands beste wielrenner botste op een ongelooflijk sterke Chris Froome die na een epische aanval erin slaagde Dumoulin nipt uit het roze te houden. 

Ondanks de ‘nederlaag’ bevestigde Dumoulin zijn reputatie als één van de meest dominante figuren van de grote rondes in de komende jaren. En tegelijk ook één van de meest interessante.

Dumoulin presenteerde zich de de voorbije jaren als een renner met een gezouten mening die hij met u deelt, in goede en slechte dagen. Maar bovenal toonde Dumoulin zich de wereldkampioen van het relativeren voor wie een tweede plaats meer waarde kan hebben dan een zege.

Win een exemplaar van ‘In het spoor van Tom Dumoulin’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties