Yves Lampaert na dit seizoen einde contract bij Patrick Lefevere: "Er is concrete interesse van enkele andere ploegen"

Redactie
| 11 reacties
Yves Lampaert na dit seizoen einde contract bij Patrick Lefevere: "Er is concrete interesse van enkele andere ploegen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Yves Lampaert heeft zijn marktwaarde nog wat verhoogd na zijn Belgische titel in Binche. Na dit seizoen is de hardrijder einde contract. Blijven waar hij nu is, behoort tot de mogelijkheden. Al is er ook interesse van andere teams.

Heel wat belangstelling voor de 27-jarige Lampaert. "Er is concrete interesse van enkele andere ploegen", zegt manager Dries Smets in HLN. "Namen noem ik nooit. De komende dagen staan er opnieuw gesprekken gepland. Uiteraard is Patrick Lefevere daar ook bij. Yves voelt zich goed bij de ploeg: hij is kind aan huis en staat open voor een contractverlenging, alleen moet alles wel kloppen."

Juiste prijs

Lampaert heeft de afgelopen jaren zijn palmares knap aangedikt. Tegenover een verlengd verblijf bij Quick-Step hoort dus ook de juiste prijs. "Dat is normaal", vervolgt Smets. "Maar de rest moet ook kloppen. De sportieve vooruitzichten en zijn gevoel zijn even belangrijk voor Yves."

Ploegmanager Lefevere is duidelijk. "Wij willen Yves graag houden", klinkt het. "We hebben hem als eerste zijn kans gegeven en willen hem vertrouwen blijven geven. Op dit moment zitten we in een situatie van verkoper versus koper. De ene wil het onderste uit de kan, de ander wil graag een beetje ruimte houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties