Transfer van Van Aert betekent mogelijk slecht nieuws voor Van Avermaet, al ligt er een plan B op tafel

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Transfer van Van Aert betekent mogelijk slecht nieuws voor Van Avermaet, al ligt er een plan B op tafel
Foto: © photonews

De laatste maanden stak Bahrain Merida de interesse in Greg Van Avermaet niet onder stoelen of banken. De situatie is echter veranderd omdat nu ook Wout Van Aert een voorstel van de ploeg van Vincenzo Nibali op zak heeft.

Volgens ploegmanager Brent Copeland (Bahrain Merida) is er geen (financiële) ruimte voor Greg Van Avermaet én Wout Van Aert. Indien die laatste voor het Midden-Oosten kiest, moet de BMC-renner op zoek naar andere opties indien hij niet bij zijn huidige werkgever blijft.

Doorstart

Volgens Het Nieuwsblad miste teammanager Jim Ochowicz van BMC maandag opnieuw een deadline om de renners duidelijkheid te verschaffen. Maar er zou een plan B op tafel liggen. BMC zou met dank aan een nieuwe sponsor - er is nog geen duidelijkheid over wie of wat - een doorstart kunnen nemen. 

Concreet wil dat zeggen: met heel wat dezelfde namen en structuur, maar wél met een nieuwe teammanager. Dat zou Marc Biver (ex-Astana) worden. Diezelfde Biver zou Van Avermaet, net als de jonge Dylan Teuns, wat graag bij de ploeg houden. Meer duidelijkheid volgt voor de start van de Tour. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties