Waar ligt de toekomst van Van Aert? "Wout staat voor cruciale keuzes en wil graag duidelijkheid"

Redactie
| 0 reacties
Waar ligt de toekomst van Van Aert? "Wout staat voor cruciale keuzes en wil graag duidelijkheid"
Foto: © photonews

Het zijn belangrijke weken voor Wout Van Aert. Zaterdag treedt hij met zijn Sarah in het huwelijksbootje, daarna moet de wereldkampioen veldrijden een beslissing over zijn toekomst nemen.

Bahrain Merida meldde zich intussen al officieel voor Van Aert. Volgens Van Aert zijn manager, Jef Van den Bosch, wordt er op korte termijn een beslissing genomen over de toekomst van zijn renner. "Binnen dit en twee weken wordt een beslissing genomen over de sportieve toekomst van Wout", vertelt Van den Bosch in HLN.

"Wout heeft nog een contract van een jaar bij Veranda's Willems-Crelan, tot eind 2019, maar het is belangrijk om nu al verder te kijken. Wout staat voor cruciale keuzes en wil graag duidelijkheid. Daarom gaan we nu al de knoop doorhakken voor de jaren 2020, 2021 en 2022", vervolgt hij. 

Lopend contract

Van Aert ligt echter nog een seizoen onder contract bij zijn huidige team. Volgens zijn manager zal dat contract gerespecteerd worden. "Wij hebben respect voor eerder gemaakte afspraken", klinkt het. "De beslissing die we gaan nemen, gaat in eerste instantie over de toekomst op langere termijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties