Wout Van Aert over toekomst: "Kortelings een beslissing nemen" en "Mij maken ze geen blaasjes meer wijs"

Redactie
| 5 reacties
Wout Van Aert over toekomst: "Kortelings een beslissing nemen" en "Mij maken ze geen blaasjes meer wijs"
Foto: © photonews

In 'Telefacts zomer' draaide het dinsdagavond rond Wout Van Aert, die komende zaterdag trouwt met verloofde Sarah De Bie. Maar ook over zijn sportieve plannen is er natuurlijk heel wat te doen.

Van Aert ligt na dit seizoen nog één jaar onder contract bij Veranda's Willems-Crelan, maar er liggen heel wat WorldTour-teams op de loer voor de 23-jarige renner/veldrijder. Zo is de interesse van Bahrain Merida erg concreet. 

"Ik ben daar erg mee bezig", vertelde Van Aert tegen VTM-journalist Merijn Casteleyn. "Ik wil zelfs dat ik daar op korte termijn nieuws over weet. Dat zeg ik ook tegen de mensen die erin betrokken zijn. Ik wil kortelings knopen doorhakken."

"Het is echt een belangrijke beslissing die ik moet nemen"

De wereldkampioen veldrijden wil meer spankracht binnen zijn eigen team. "Mijn vereiste is dat de huidige ploeg sterker kan worden. Anders moet ik daar andere oplossingen voor zoeken. Dat weten ze nu ook. Ze hebben daar nu nog even de tijd voor om dingen te kunnen aantonen. Maar ik kijk naar mijn eigen carrière."

"Als ik nu een contract voor twee of drie jaar teken, dan kom ik op een leeftijd dat ik verschillende stappen heb willen zetten. Het is echt een belangrijke beslissing die ik moet nemen. En mij maken ze geen blaasjes meer wijs", besluit Van Aert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties