Michel Wuyts ziet een Belg in het geel rijden en de Duivels het WK voetbal winnen

Michel Wuyts ziet een Belg in het geel rijden en de Duivels het WK voetbal winnen
Foto: © photonews

Iedereen komt stilaan aan in Frankrijk voor de start van de Tour. Ook Michel Wuyts mag natuurlijk niet ontbreken. Hij verwacht geen massa's overwinningen voor de Belgen, maar ziet wel eentje in het bijzonder scoren. Als dat dan nog samengaat met een wereldtitel voor de Duivels, is dat helemaal fanta

Wuyts is vanochtend op tijd vertrokken samen met Sven Nys en José De Cauwer. In principe moeten ze rond 18u aankomen aan hun hotel in Les Sables d'Olonne. Dan kunnen ze zeker nog naar de voetbalwedstrijd tussen Brazilië en België kijken. Wuyts hoopt op Belgische overwinning in het voetbal en in het wielrennen.

"Het is niet zo denkbeeldig dat Greg Van Avermaet in de Tour voor Belgisch succes zorgt. Ik zie Greg met BMc maandag in de ploegentijdrit het geel veroveren", voorspelt de wielerverslaggever in HLN. "Wat Froome en co nog goed zou uitkomen, trouwens. De Duivels winnen het WK en in de koers pakken we geel. Geen wilde droom, maar realistisch."

DIENAARS GEWORDEN

Wel is het zo dat de meeste Belgen in de Ronde van Frankrijk helpers zijn. "We hebben uiteraard Van Avermaet, maar voor de rest rijden de Belgen in een dienende rol. We zijn dienaars geworden. In de hoop dat ze hier en daar een rit kunnen winnen, als beloning voor al dat noeste werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties