Van Avermaet weet vandaag wellicht of hij nog over meer dan één optie beschikt

Van Avermaet weet vandaag wellicht of hij nog over meer dan één optie beschikt
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Greg Van Avermaet komt vandaag wellicht in een beslissende plooi te liggen. Tot voor kort waren er nog drie opties: Dimension Data, het project van Marc Biver en BMC. Eén van die opties is intussen al van tafel. Mogelijk één van de andere twee ook.

Het nieuwe project van Marc Biver zal het niet worden voor Van Avermaet. De ploeg van de Luxemburger zal niet voor 2019 uit de grond gestampt worden. De man die aan de wieg van Astana stond, zal wellicht zelfs pas in 2020 zijn plannen nieuw leven in blazen. In elk geval te laat om Van Avermaet binnen te halen.

AKKOORD OF BREUK?

Blijven over: een transfer naar Dimension Data met mogelijk BMC als fietsenconstructeur of de opvolger van BMC. Wat die laatste optie betreft, is er nog altijd geen uitsluitsel. Toch is Jim Ochowicz enthousiaster dan ooit. Ochowicz zou het budget van de ploeg graag opkrikken naar 25 miljoen. Wellicht komt het vandaag tot een akkoord of een breuk met de kandidaat-sponsor.

Indien het niet rond geraakt, weet Van Avermaet meteen waar hij aantoe is. Eventueel zou onze landgenoot ook nog naar Katusha kunnen, maar daar lijkt hij niet veel zin in te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties