Lotto-Soudal bereidt tweede deel van het seizoen voor op specifieke manier

Meerderheid renners Lotto-Soudal is in Livogno op trainingskamp

Lotto-Soudal bereidt tweede deel van het seizoen voor op specifieke manier

Terwijl de selectie voor de Ronde van Frankrijk van een welverdiende rustdag geniet, moeten de andere renners van Lotto-Soudal vol aan de bak. Het is te zeggen: zij zitten in een cruciale fase om het tweede deel van het seizoen voor te bereiden. Ze testen de benen momenteel in Livigno.

Lotto is in het Italiaanse skioord op trainingskamp en dit nog tot en met 22 juli. Sportdirecteur Mario Aerts vertelt waarom deze stage zo belangrijk is. "Livigno ligt 1800 meter boven zeeniveau en ons hotel ligt nog iets hoger. Het gebeurt zelden dat we tijdens de training onder de 700 meter gaan. Bovendien is Livigno makkelijk bereikbaar", weet de ex-renner.

Het is ook het ideale moment om een trainingskamp in te lassen. "Het voornaamste doel is om richting de tweede helft van het seizoen te werken met de renners die niet in de Ronde van Frankrijk zitten. Er zijn geen andere koersen voor ons momenteel. We organiseren nu al verschillende jaren op dit moment een trainingskamp. De renners kunnen in groep trainen en moeten er niet op hun eentje onderuit trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse
01/11/2021 Koppenbergcross
11/11/2021 Niel
13/11/2021 Leuven

Nieuwste reacties