Twee Belgen nemen afscheid van Greg Van Avermaet, een andere kan blijven of vertrekken: "Ik heb er een goed oog in"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Twee Belgen nemen afscheid van Greg Van Avermaet, een andere kan blijven of vertrekken: "Ik heb er een goed oog in"
Foto: © photonews

Momenteel telt BMC vijf Belgen in de rangen, maar volgend seizoen zullen dat heel wat andere namen zijn bij opvolger CCC. Greg Van Avermaet blijft, twee andere landgenoten staan op het punt om te vertrekken. En wat met Dylan Teuns.

Greg Van Avermaet heeft zoals u ongetwijfeld al weet zijn lot voor de volgende drie seizoenen aan de nieuwe CCC-formatie van Jim Ochowicz verbonden. Maar de olympische kampioen van Rio 2016 zal volgend seizoen door heel wat andere Belgen omringd worden. 

Guillaume Van Keirsbulck komt er sowieso bij, terwijl Loïc Vliegen en Jürgen Roelandts zo goed als zeker naar respectievelijk Lotto Soudal en Movistar vertrekken. Blijven nog over bij het huidige BMC: Dylan Teuns en Nathan Van Hooydonck. Ook Van Hooydonck kan mogelijk blijven bij de nieuwe Poolse formatie. 

Bahrain Merida of CCC voor Teuns

Voor Teuns liggen de kaarten anders. Hij kan blijven, maar heeft een aanlokkelijk voorstel van Bahrain Merida op zak. "Mijn manager is met mijn toekomst bezig. Ik heb er een goed oog in", reageerde Teuns alvast bij onze redactie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties