Geraint Thomas beschikt over fenomenale hulp

Geraint Thomas beschikt over fenomenale hulp

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Terwijl het voor concurrenten à la Dumoulin de laatste kans is vandaag om voor het ingaan van de tijdrit nog tijd goed te maken, hoeft Geraint Thomas zich enkel te focussen op het verdedigen van zijn positie. De gele trui heeft nu ook een extra troef. Froome zal voor hem werken indien nodig.

Er mag verwacht worden dat Sky van alle kanten bestookt zal worden. "We verwachten het ergste en hopen op het beste", zegt Thomas aan VeloNews. "Het is de laatste bergrit. Ze zullen allemaal elke kans met beide handen grijpen. Ze zullen ook wel nog de tijdrit in hun achterhoofd houden. Het gaat interessant zijn. We rijden de hele koers al goed. We hopen dat dus voort te zetten doorheen deze hele dag."

Het is nu duidelijk dat Thomas de beste is bij Sky. De meesterknecht is kopman geworden, en dus is de kopman van weleer meesterknecht? "Ik hoop dat we Froomey niet moeten gebruiken. Hopelijk zijn we in voldoende getalen aanwezig en kan hij ook volgen. Dat ik Froomey tot mijn beschikking heb, is echt fenomenaal. Het gaat een grote test worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties