Lefevere is er nog niet uit met absolute sterkhouder uit het voorjaar
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Patrick Lefevere kan nog niet voldoen aan de vraag van Niki Terpstra

Lefevere is er nog niet uit met absolute sterkhouder uit het voorjaar
Foto: © photonews

Gezien het boerenjaar van Quick-Step Floors spreekt het vanzelf dat Patrick Lefevere graag zou hebben dat zijn sterkste renners verlengen. Hij heeft echter nog niet over iedereen uitsluitsel. Zo slepen de onderhandelingen met Niki Terpstra nog altijd aan. Er moet immers boter bij de vis komen.

Dwars door Vlaanderen, Parijs-Roubaix, E3 Harelbeke en Ronde van Vlaanderen: het zijn allemaal klassiekers die Niki Terpstra in dienst van Quick-Step gewonnen heeft. Zeker dit jaar was hij de sterkste man van de ploeg in het voorjaar. Aangezien zijn vorig contract er één was aan mindere voorwaarden, is het begrijpelijk dat de Nederlander nu zijn prestaties wil verzilveren.

Alleen moeten de financiële middelen daarvoor wel voorhanden zijn. "Ik heb geel geld en Niki wil te veel geld. Hopelijk valt er snel wat manna uit de lucht", zegt Patrick Lefevere aan HNB. Met Maes 0,0% heeft Lefevere onlangs wel een nieuwe cosponsor gevonden. Indien hij er met Terpstra geen akkoord kan sluiten, staan UAE en Dimension Data te trappelen om de klassieke renner over te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties