Lotto-Soudal koestert verwachtingen voor André Greipel en Bjorg Lambrecht

Lotto-Soudal wil met Greipel en Lambrecht scoren in Ronde van Polen

Lotto-Soudal koestert verwachtingen voor André Greipel en Bjorg Lambrecht
Foto: © photonews

Geen EK voor André Greipel. Lotto-Soudal hoopt met hem immers te scoren in de vlakke etappes in de Ronde van Polen. Het is een uitdagende rittenkoers en later in de race zal het wielerpeloton op heel ander terrein getest worden. Op die momenten hopen ze bij Lotto Bjorg Lambrecht uit te spelen.

"In eerste instantie willen we met André Greipel een rit winnen", is sportdirecteur Mario Aerts duidelijk over de intenties van de ploeg. "André heeft - behalve Moreno Hofland - niet echt een lead-out mee. Toch wagen we onze kans in de eerste drie vlakke etappes."

GEEN DRUK VOOR LAMBRECHT

En wat dan met het verdere verloop van de Ronde van Polen? "Bjorg Lambrecht kan een rol spelen in het tweede deel van de rittenkoers. Hij heeft een sterk voorjaar gereden, maar start hier zonder enige druk. De vierde etappe, waar Dylan Teuns vorig jaar won, eindigt met een pittig klimmetje dat Bjorg moet liggen."

Er zijn nog wel enkele andere Belgen voor wie het een bijzondere koers belooft te worden. "Voor Harm Vanhoucke is het zijn eerste profkoers sinds hij in juli de overstap van de beloften naar het profpeloton maakte. Sander Armée herneemt in deze Ronde de competitie als voorbereiding op de Ronde van Spanje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties