Quick.Step Floors grijpt naast winnaar van Omloop en Amstel Gold Race

Quick.Step Floors grijpt naast winnaar van Omloop en Amstel Gold Race
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Eén van de uitblinkers uit het klassieke voorjaar gaat eind dit jaar van ploeg veranderen. Niet onlogisch, want er was belangstelling zat. Er was interesse van Quick.Step Floors en ook Team Sky had zich gemeld. Toch is het Dimension Data dat met Michael Valgren Andersen aan de haal gaat.

Valgren Andersen is momenteel nog bezig aan zijn tweede jaar bij Astana. De Deen heeft al bewezen dat hij alles heeft om het te maken als klassieke renner. Bij de beloften won hij al twee keer Luik-Bastenaken-Luik. In het voorjaar van 2018 volgde ook klassiek succes bij de profs met wint in de Omloop Het Nieuwsblad en de Amstel Gold Race.

Een domper dus toch voor Quick.Step dat hij dan toch voor Dimension Data kiest. De renner zelf is verheugd over zijn overstap. "Het is een opportuniteit voor mij om naar een team te gaan dat er tuk op is om zijn ploeg voor de klassiekers uit te bouwen. Ik zie er een grote toekomst voor mij. Ook het materiaal is dezer dagen belangrijk. Ook op dat vlak zit Dimension Date er bovenop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties