Voormalig Tour-winnaar Jan Ullrich in Mallorca opgepakt door politie

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 12 reacties
Voormalig Tour-winnaar Jan Ullrich in Mallorca opgepakt door politie
Foto: © photonews

Jan Ullrich heeft zich opnieuw op een negatieve manier laten opmerken. In Mallorca, waar hij sinds 2016 woont, werd hij opgepakt na een ruzie met zijn buur.

Ullrich werd afgelopen nacht om 5 uur door de Spaanse politie opgepakt toen hij probeerde binnen te dringen in het huis van zijn buren in Mallorca. En daar is een opvallende reden voor. Regisseur Til Schweiger gaf een feestje in zijn villa omdat zijn nieuwe film was uitgekomen.

Opgepakt

De Duitse ex-renner werd volgens verschillende Duitse media niet uitgenodigd en dat was niet naar de zin van Ullrich. De voormalige Tour-winnaar probeerde daarom binnen te dringen om toch op feestje te geraken. De politie werd door de buren gebeld en die pakten Ullrich op. 

Ullrich werd ondertussen wel al vrijgelaten. Het is bovendien niet de eerste keer dat Ullrich op een negatieve manier in het nieuws komst. In 2014 was hij betrokken bij een auto-ongeval, waarbij twee inzittenden gewond raakten. Ullrich kwam er vanaf met een voorwaardelijke celstraf en een geldboete. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties