Opnieuw prijs voor Quick-Step Floors: "Eerlijk gezegd niet verwacht dat ik kon winnen na lange en zware Tour"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Opnieuw prijs voor Quick-Step Floors: "Eerlijk gezegd niet verwacht dat ik kon winnen na lange en zware Tour"
Foto: © photonews

Na een succesvolle Tour met winst in het bollenklassement en twee ritzeges was Julian Alaphilippe zaterdag nog de beste in de Clasica San Sebastian. Een succesvolle zomer dus voor de Fransman van Quick-Step Floors.

De Tour zat duidelijk nog in de benen bij Alaphilippe. "Ik wist dat deze koers mij goed moest liggen, maar eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik vandaag kon winnen", staat te lezen op de ploegwebsite. "Ik voelde me niet erg goed, want ik was nog moe na een lange en zware Tour. Ik bleef echter gefocust in de finale en plaatste mijn inspanning op het juiste moment."

"Het betekent veel voor me om dit deel van het seizoen af te sluiten met een prachtige zege"

Ook de ploegmaats van Alaphilippe, waaronder Pieter Serry, hadden een aandeel in de overwinning van 'Loulou'. "Ik wil de ploeg bedanken voor hun inspanningen. Mijn ploegmaats beschermden en hielpen me de hele dag, zij geloofden in me."

"Ik ben erg blij met deze zege, want San Sebastian is een speciale koers. Het betekent veel voor me om dit deel van het seizoen af te sluiten met een prachtige zege", aldus de Franse coureur. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties