Jolien D'hoore al terug in het land en ondergaat verdere onderzoeken

Jolien D'hoore al terug in het land en ondergaat verdere onderzoeken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was toch even schrikken toen men Jolien D'hoore na de finale van de ploegkoers afvoerde naar het ziekenhuis. Gelukkig heeft ze ondertussen laten weten dat ze oké is en is ze teruggereisd naar België. Wel moeten er extra testen gebeuren om te bepalen wat er juist mis is met de baanwielrenster.

"Ik wil jullie gewoon laten weten dat ik oké ben", meldde D'hoore op Twitter. "Zoiets als dit heb ik nog nooit eerder in mijn carrière ervaren. Ik had last van de hitte en was een tijdje bewusteloos. Ik kan mij nog altijd niets herinneren van de finale van de ploegkoers", geeft D'hoore toe.

"Het spijt me dat ik iedereen moest teleurstellen en vooral Lotte Kopecky. Ik zal vandaag verdere onderzoeken ondergaan in het UZ in Leuven. Bedankt voor alle berichtjes en voor jullie bezorgdheid. Ik zal terugkeren", blijft ze wel positief.

SPORTIEVE FELICITATIES

D'hoore hield er ook nog aan de uiteindelijke winnaressen van de ploegkoers proficiat te wensen. "Mijn felicitaties aan de nieuwe Europese kampioenen Amalie Diederikse en mijn vriendin Julie Leth. Ik ben blij voor jullie allebei."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties