Wat is nu juist de Wolfpack? Iljo Keisse legt het uit
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 7 reacties

Iljo Keisse legt uit wat de Wolfpack voor hem betekent

Wat is nu juist de Wolfpack? Iljo Keisse legt het uit
Foto: © photonews

De Wolfpack. Het is haast een begrip geworden in de internationale wielerwereld. De renners van Quick.Step Floors verwijzen naar ernaar bij elke overwinning en er zijn er zo wel wat geweest. Maar wat is het nu juist? Niemand die het beter kan uitleggen dan Iljo Keisse.

"De manier waarop we koersen, zo gedragen we ons op en naast de fiets. We hebben een sterke band. Meer nog dan de andere teams. We vechten voor mekaar. We gaan voor mekaar door het vuur. Niemand maakt er een probleem van als hij zichzelf voor iemand anders moet opofferen", maakt Keisse duidelijk in een filmpje van de ploeg.

TEAMWORK

Elkaar iets gunnen, dat zie je inderdaad bij alle renners van Quick.Step. "We hebben slechts één doel: winnen! We jagen op de overwinningen. Het lukt heel vaak. De Wolfpack draait voor mij om het teamwork", verklaart Keisse.

Het komt voort uit de ambitie van iedereen binnen de ploeg om het te maken als profrenner. Al is de combinatie met het gezinsleven niet altijd simpel, laat onze landgenoot weten. "Als ik twee of drie dagen niet heb gereden, voel ik de drang om op mijn fiets te kruipen. Zelfs in een rustperiode. Maar één dag zonder mijn fiets en iets kunnen doen met mijn familie kan ik op mijn leeftijd wel appreciëren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties