Lance Armstrong wil zijn voormalige rivaal helpen met alcohol- en drugsprobleem

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Lance Armstrong wil zijn voormalige rivaal helpen met alcohol- en drugsprobleem
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jan Ullrich werkte zich afgelopen weekend in nesten in het Spaanse Mallorca. De voormalige Tour-winnaar was betrokken bij een burenruzie waarbij ook fysiek geweld aan te pas kwam en moest een nachtje brommen. Hij krijgt nu uit onverwachte hoek hulp.

Ullrich bevestigde dat hij helemaal niet sober was op het moment dat hij het aan de stok kreeg met buur en regisseur Til Schweiger, waar de Duitser tijdens een feestje wilde binnendringen. De politie liet hem een nachtje brommen. Ullrich liet dan ook al weten om speciaal voor zijn kinderen in therapie te willen gaan voor zijn alcohol- en drugsgebruik. 

En zijn voormalige concurrent Lance Armstrong wil zijn ex-collega daarbij helpen. Dat meldt het Duitse Bild. "Lance heeft zich via een telefoongesprek geïnformeerd over de situatie van Jan. Hij vindt dat de wielergemeenschap voor elkaar moet zorgen", aldus de advocaat van Ullrich. "Als Jan bereid is om hulp te krijgen, dan wil Armstrong samen met een dokter het vliegtuig opstappen richting Europa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties