Belgische EK-ganger krijgt net als twee ploegmaten nieuw contract
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Tosh Van der Sande, Rémy Mertz en Enzo Wouters verlengen bij Lotto-Soudal

Belgische EK-ganger krijgt net als twee ploegmaten nieuw contract

Lotto-Soudal blijft ook in de toekomst inzetten op Belgisch talent. In die optiek kondigde de ploeg drie contractverlengingen aan. Tosh Van der Sande, gisteren nog actief op het EK, tekende net als Rémy Mertz voor twee jaar bij. Voorts werd de verbintenis met Enzo Wouters met één jaar verlengd.

Rémy Mertz, die vorig jaar zijn profdebuut maakte, moest niet lang over zijn contractverlenging nadenken. "Ik had enkele voorstellen van andere teams gekregen, maar ik had heel veel zin om te blijven. Ik voel me heel goed binnen de ploeg. Lotto-Soudal ondersteunt me heel goed in mijn ontwikkeling."

VRAGENDE PARTIJ

Ook tussen Tosh Van der Sande en Lotto is de liefde nog lang niet over. "Het was geen moeilijke beslissing om voor twee jaar bij te tekenen. Ik was zelf vragende partij om te blijven. Het is altijd aangenaam als die interesse wederzijds blijkt te zijn", zegt de 27-jarige Antwerpenaar.

Tenslotte verlengde ook de beloftevolle sprinter Enzo Wouters. "Ik ben heel blij dat ik een extra jaar bij de ploeg kan blijven. Alles wat ik tot nu toe voor de ploeg gedaan heb, heeft me zowel sterker als slimmer gemaakt. Ik kon reeds heel wat ervaring opdoen tussen de grote jongens."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije
12/10/2019 Polderscross

Nieuwste reacties