Elia Viviani bezorgt nu ook Quick.Step winst in Duitse klassieker
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Elia Viviani wint voor tweede jaar op rij Cyclassics Hamburg

Elia Viviani bezorgt nu ook Quick.Step winst in Duitse klassieker
Foto: © photonews

Elia Viviani is één van de grote kanonnen bij Quick.Step Floors en heeft het nog maar eens waargemaakt. De Italiaanse sprinter heeft ook zo zijn koersen waarin hij het best tot zijn recht komt en één van die wedstrijden is de Cyclassics in Hamburg. Viviani won er voor het tweede jaar op rij.

Vijf renners kozen het hazenpad: Cortina, de Marchi, Anacona, Gradek en Sjaloenov. Hun voorsprong van boven de drie minuten was gehalveerd op veertig kilometer van de aankomst. Bij de derde passage op de Wasenberg schoten heel andere namen naar voren. Op dat moment schudden onze landgenoten Bakelants, Benoot en Teuns aan de boom. Net zoals mannen als Impey, Kristoff en Colbrelli.

Met nog vijf kilometer voor de boeg kwam het toch weer tot een hergroepering. Het werd dus een sprint en Bora-Hansgrohe was vast van plan om de kaart Ackermann te trekken. De Duitser kwam in de laatste kilometer ten val. Démare bleef wel recht en leek er op het juiste moment uit te komen. Viviani wist hem echter overtuigend te remonteren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/02/2020 Masters
29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice

Nieuwste reacties