Ex-renner van Quick.Step ziet het zitten: "Vertrouwen heeft boost gekregen en we hebben een goed uitgebalanceerd team"

Ex-renner van Quick.Step ziet het zitten: "Vertrouwen heeft boost gekregen en we hebben een goed uitgebalanceerd team"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Mitchelton-Scott hopen ze nog het beste te maken van het najaar. Zeker de Ronde van Spanje die eraan komt is één van de grote doelen. Vorig jaar was de Vuelta één grote glorietocht voor Matteo Trentin en nu gaat hij er van start in zijn trui van Europees kampioen.

De Italiaan met een verleden bij Quick.Step hoopt die trui meteen in de verf te zetten en zo het eerste deel van het jaar definitief achter zich te laten. "Na alle problemen in het begin van het jaar is de Vuelta mijn grootste doel geworden. Ik presteerde immers niet zoals ik wilde in de klassiekers en ik heb de Ronde van Frankrijk en nog andere koersen gemist door blessures", doet Trentin zijn verhaal.

De sprinter begint alvast goedgemutst aan de derde grote ronde van het jaar. "Na het EK start ik in de trui van Europees kampioen. Mijn vertrouwen heeft een boost gekregen en we hebben een goed uitgebalanceerd team. We zullen Simon Yates steunen in het klassement met enkele klimmers rondom hem. We hebben ook enkele jongens die de sprint kunnen ondersteunen of andere mogelijkheden op ritzeges."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties