Quick-Step Floors met ijzersterk zevental naar eerste editie van Great War Remembrance Race

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Quick-Step Floors met ijzersterk zevental naar eerste editie van Great War Remembrance Race
Foto: © photonews

Komende vrijdag staat in West-Vlaanderen de eerste editie van de Great War Remembrance Race op de kalender. Quick-Step Floors pakt alvast uit met een indrukwekkende selectie.

Zo komen onder meer Ronde van Vlaanderen-winnaar Niki Terpstra, Belgisch kampioen Yves Lampaert en de snelle Fernando Gaviria aan de start van de nieuwe klassieker. Voor Gaviria wordt het zijn comeback nadat hij na twee ritzeges in de Tour de handdoek in de ring moest gooien.

"Het is de eerste editie van deze wedstrijd, maar we kennen de wegen vrij goed", zegt ploegleider Brian Holm. "Het zal een typische Vlaamse koers zijn met kasseien, smalle wegen, scherpe bochten en steile klimmetjes zoals de Kemmelberg, die op 35 kilometer van de streep ligt. Daar zullen we met ons snelle mannen Fernando en Fabio (Jakobsen) goed geplaatst moeten zitten."

De selectie van Quick-Step Floors voor de Great War Remembrance Race: Fernando Gaviria Rendon, Fabio Jakobsen, Yves Lampaert, Davide Martinelli, Maximiliano Richeze, Florian Sénéchal en Niki Terpstra 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties