Rigoberto Uran kopman bij EF-Drapac voor Vuelta, één Belg gaat mee: "Hopelijk meedoen voor winst"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Rigoberto Uran kopman bij EF-Drapac voor Vuelta, één Belg gaat mee: "Hopelijk meedoen voor winst"
Foto: © photonews

Education First-Drapac is één van de laatste teams die de selectie voor de Vuelta rond heeft. Rigoberto Uran kan revanche nemen voor zijn teleurstellende Tour. Er gaat bovendien ook één Belg mee.

Tom Van Asbroeck mag in de sprints zijn kans gaan in de Vuelta. "Ik wil in de sprints enkele goede resultaten rijden, misschien zelfs winnen", is onze landgenoot ambitieus. "Je weet maar nooit. Mijn conditie en voorbereiding verliepen vlekkeloos, dus alles is mogelijk. De ploeg zal competitief zijn in het algemene klassement en de bergen, dus dat motiveert me alleen maar meer voor de sprints."

Rigoberto Uran is de kopman voor het algemene klassement. "We zakken met een sterke ploeg af naar de Vuelta. Ik heb sterke jongens bij mij voor de bergritten, enkele mannen voor de vlakke en windetappes. Ik geloof dat we hier iets speciaals kunnen doen", aldus de Colombiaan. 

De selectie van EF-Drapac voor de Vuelta: Simon Clarke, Mitch Docker, Sebastian Langeveld, Dani Moreno, Pierre Rolland, Rigoberto Uran, Tom Van Asbroeck en Mike Woods 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties