Duitsland heeft voorselectie voor WK af, met daarbij pion van Quick-Step Floors en ex-crosser

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Duitsland heeft voorselectie voor WK af, met daarbij pion van Quick-Step Floors en ex-crosser

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Een maand voor het loodzware WK in Innsbruck heeft Duitsland een voorselectie van 12 renners bekendgemaakt. Van die 12 namen moeten er wel nog 6 afvallen.

Indien Tony Martin goed hersteld is, lijkt de meervoudige wereldkampioen certitude voor de tijdrit te zijn. Voor de wegrit moeten er nog zes namen afvallen. Emanuel Buchman (BORA-hansgrohe) en Maximilian Schachmann (Quick-Step Floors) lijken de twee grootste troeven van de Duitsers te zijn. 

Zit ook in de voorselectie: ex-crosser Philip Walsleben, die nog niet zo lang geleden definitief voor de weg koos. De kans dat de ex-ploegmaat van Mathieu van der Poel er binnen een maand bij is, lijkt echter klein te zijn. 

De volledige voorselectie van Duitsland voor het WK in Innsbruck: Nikias Arndt (Sunweb), Emanuel Buchman (BORA-hansgrohe), Marcus Burghardt (BORA-hansgrohe), Nico Denz (AG2R-La Mondiale), Johannes Fröhlinger (Sunweb), Simon Geschke (Sunweb), Paul Martens (LottoNL-Jumbo), Tony Martin (Katusha-Alpecin), Christoph Pfingsten (BORA-hansgrohe), Maximilian Schachmann (Quick-Step Floors), Jasha Sütterlin (Movistar) en Philip Walsleben (P&S Team Thüringen)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties