Kaap van twintig zeges komt stilaan in zicht: "Wonderbaarlijk seizoen blijft duren"
Redactie
| 0 reacties

Elia Viviani zet ijzersterk seizoen door en blijft genieten

Kaap van twintig zeges komt stilaan in zicht: "Wonderbaarlijk seizoen blijft duren"
Foto: © photonews

Wat zijn ze bij Quick-Step Floors blij dat ze hem hebben binnengehaald. Zijn overwinning in de derde etappe van de Ronde van Spanje is al de zestiende overwinning dit jaar voor Elia Viviani. Hij blijft met volle teugen genieten van een ijzersterk seizoen, zowel van hemzelf als van de ploeg.

"Ik heb geen woorden voor wat het team hier weer gepresteerd heeft", kon Viviani het amper geloven. "Het is moeilijk om de sterkste te zijn, want dan wil niemand anders tempo maken. Sky heeft ons wel bijgestaan tot het eind van de lange klim. Serry en de jonge Kasper Asgreen hebben de hele dag op kop gereden. Het was een moeilijke koers om te controleren, maar we zaten wel negentig procent van de tijd vooraan."

Dat hij het dan ook kan afmaken, stemt Viviani natuurlijk gelukkig. "Het was geen gemakkelijke sprint. Ik ben heel blij. Dit wonderbaarlijk seizoen blijft duren. In Hamburg behaalde ik ook een mooie overwinning. In 2012 werd ik in een Vueltarit al eens tweede. Het doet deugd dat ik nu kan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties