Verzorger van Quick-Step Floors overvallen in rennerscamper

Redactie
| 8 reacties
Verzorger van Quick-Step Floors overvallen in rennerscamper
Foto: © photonews

Eén van de verzorgers van Quick-Step Floors kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag met een nare overval te maken. Nick Demeulemeester werd op een parking in Orléans overvallen.

Demeulemeester is een 49-jarige agent die in zijn vrije tijd verzorger is bij Quick-Step Floors. Na de Great War Remembrance Race van vrijdag in Ieper trok Demeulemeester met de camper van de renners richting Malaga voor de Vuelta. 

Maar toen hij vrijdagnacht op een snelwegparking in Orléans lag te slapen, werd hij overvallen in de camper. "Ik lag te slapen toen ik wakker werd van de kou", aldus de verzorger in Het Nieuwsblad. "Ik keek rond mij en ineens richtte een man een licht op mij. Hij liep via de rennersdeur buiten. In een reflex ging ik hem op mijn blote voeten achterna."

Rugzak

"Hij had mijn rugzak met tal van waardevolle voorwerpen. Ik kon hem een duw geven, waardoor hij over een boordsteen sukkelde en mijn rugzak wegwierp. Hij verdween in de struiken, waar een auto op hem wachtte. Het is een geluk bij een ongeluk, maar wakker worden en een gauwdief naast je ontdekken, valt echt niet mee", zei hij nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties