Maakt Aqua Blue Sport het seizoen nog wel af? Tekenen zijn niet hoopgevend

Maakt Aqua Blue Sport het seizoen nog wel af? Tekenen zijn niet hoopgevend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Dat Aqua Blue Sport er na 2018 mee gaat ophouden, is intussen wel bekend. Maar ook over het verdere verloop van het huidige seizoen bestaan er serieuze vragen. Het is geen zekerheid dat Aqua Blue het seizoen uitdoet. De Ierse ploeg trekt zich alvast terug uit de Ronde van Groot-Brittanië.

De formatie waarmee Nick Nuyens onderhandelde gaat er de stekker uit trekken en dat lijkt eerder vroeg dan laat te gebeuren. Nu het einde van de ploeg in zicht is, willen de renners die er onder contract liggen zich natuurlijk ook nog tonen. Die kans krijgen ze echter niet in het Verenigd Koninkrijk. Aqua Blue zou in principe aan de start verschijnen van de Ronde van Groot-Brittanië, maar geeft verstek.

Zeker en vast geen positief signaal. "We werden door hun teammanagement geïnformeerd dat ze hun inschrijving voor de komende editie niet kunnen waarmaken", aldus een woordvoerder van de Ronde van Groot-Brittanië. "We zijn natuurlijk teleurgesteld, maar begrijpen de moeilijke situatie waarin het team zich bevindt en respecteren de beslissing." Team Wiggins, met onder andere Tom Pidcock, zal de plaats van Aqua Blue innemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties