OFFICIEEL: Jens Debusschere verwelkomt Italiaan van LottoNL-Jumbo bij Katusha-Alpecin

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Jens Debusschere verwelkomt Italiaan van LottoNL-Jumbo bij Katusha-Alpecin
Foto: © photonews

Katusha-Alpecin heeft een dag na de transfer van Jens Debusschere opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De Russisch-Duitse ploeg plukte een renner weg bij LottoNL-Jumbo.

Enrico Battaglin komt de rangen van Katusha-Alpecin versterken. Battaglin kan goed uit de voeten in de bergen en won al drie ritten in de Giro, waaronder eentje dit seizoen. Maar de komende twee seizoenen verdedigt hij de kleuren van Katusha-Alpecin. "Natuurlijk ben ik blij en enthousiast met deze overstap, want dit is een geweldige opportuniteit voor mij", vertelt Battaglin. 

Stap vooruit

"Ik wil niet slecht praten over mijn huidig team. In tegenstelling, dit is een stap vooruit in mijn carrière. Ik wil nog meer doen dan ik in het verleden liet zien. Ik zal meer kansen krijgen en ik zal er alles aan doen om Katusha-Alpecin niet teleur te stellen."

Battaglin wil zich in de Ardennen laten zien. "Het team wilde mij echt en dat geeft me natuurlijk vleugels. Ik hoop dat ik mooie dingen kan laten zien in de Ardennenklassiekers en natuurlijk wil ik ook in rittenkoersen winnen. Ik kan niet wachten om te tonen waar ik toe in staat ben", besluit Battaglin. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties