Ullrich heeft geen alcohol- of drugsprobleem, maar... "Ik heb gewoon seks nodig"

Redactie
| 10 reacties
Ullrich heeft geen alcohol- of drugsprobleem, maar... "Ik heb gewoon seks nodig"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jan Ullrich is aan de beterhand. De ex-winnaar van de Tour werkt in een ontwenningskliniek in Bad Brückenau verder aan zijn herstel. Al benadrukt de Duitser dat enkele verhalen over hem verzonnen zijn.

Ullrich kwam de laatste weken en maanden vaak in een negatief daglicht te staan. En daar had vooral zijn stukgelopen relatie iets mee te maken. "De favoriete mens in mijn leven is uit mijn hart gesprongen", vertelt Ullrich over zijn ex Sara. "Het is alsof de zon is gesprongen. Ik heb de pijn sindsdien een beetje weggedronken met whisky."

"Maar ik zit hier niet, omdat ik verslaafd ben aan alcohol of drugs. Ik heb in de moeilijkste fase van mijn leven gewoon wat overdreven. Ik heb iets te diep in het glas gekeken. Maar nu drink ik geen wijn of bier meer. Alleen af en toe nog een glas whisky."

Seks

Ullrich heeft naar eigen zeggen geen alcohol- of drugsprobleem, wel een seksprobleem. "Het is iets persoonlijks. Ik heb gewoon seks nodig. Dat is normaal. Ik ben een jonge man", citeert Sporza de Duitser. 

De verhalen over de gewurgde prostituee zijn volgens Ullrich onzin. "Dat is allemaal verzonnen. Ze is een goeie actrice", aldus Ullrich nog. "Maar nu voel ik me opnieuw beter. Ik heb opnieuw energie en kracht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties