Bart Wellens duidelijk: "Het moet veel beter dan vorig jaar"

Redactie
| 1 reacties
Bart Wellens duidelijk: "Het moet veel beter dan vorig jaar"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook veldritploeg Steylaerts-777 heeft zich gepresenteerd voor volgend seizoen. De ploeg van Bart Wellens hoopt qua resultaten beter te doen dan vorige winter.

Bij de mannen rekent de ploeg de komende weken en maanden op Adam Toupalik, Wietse Bosmans en Gianni Vermeersch. Bij de vrouwen tekenen de jonge Alicia Maria Arzuffi en Annemarie Worst present, terwijl er met Timo Kielich, Pieter-Jan Vliegen en Gert Smets ook drie beloften in de rangen zijn. 

Bredere kern

In de sportieve staf was er ook een verandering. Ploegleider Bart Wellens krijgt de hulp van Marc Janssens. Wellens zelf hoopt komend seizoen een nieuwe stap te zetten. "We zijn alleszins veel groter geworden", citeert Belga de ex-wereldkampioen. "We hebben nu renners in meerdere categorieën. Dat zorgt ervoor dat de druk wat verspreid wordt."

"Loopt het eens wat minder bij de elite, dan kunnen de vrouwen of beloften scoren door een podium of misschien zelfs een overwinning te behalen. Met een kleinere kern is dat moeilijker, nu is de kern veel breder. Het moet alleszins veel beter dan vorig jaar. Dat staat vast."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties