OFFICIEEL: Team Sunweb bevestigt komst van twee klimmers

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
OFFICIEEL: Team Sunweb bevestigt komst van twee klimmers
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De transfers waren al zo goed als rond, maar Team Sunweb heeft de komst van twee renners nu ook officieel bekendgemaakt. Nicolas Roche komt over van BMC, Robert Power van het Australische Mitchelton-Scott.

Heel wat knechten (Laurens ten Dam, Simon Geschke) zoeken na dit seizoen andere oorden op en dus moest er versterking komen bij Sunweb om Tom Dumoulin bij te staan in het rondewerk. Vandaag werden twee transfers alvast geofficialiseerd. 

De ervaren Nicolas Roche, 33 intussen, maakt de overstap van BMC en tekende voor één jaar. Hij moet één van de belangrijkste luitentanten van Dumoulin in het rondewerk worden. "Ik ben benieuwd naar dit nieuwe project en de rol die ik binnen de ploeg ga krijgen", aldus de Ier. "Ik kijk er naar uit om mijn ervaring en kennis over te dragen aan de jonge renners in deze ploeg."

Ook de 23-jarige Robert Power maakt de overstap. Hij tekende voor twee seizoenen. "Ik denk dat dit een goede omgeving is om mij verder te ontwikkelen als renner", zegt de Australiër in een eerste reactie. "Het is leuk dat de ploeg potentieel ziet in mij en ik wil hier de volgende stappen in mijn carrière zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties