Bart Wellens ambitieus: "Voor dit drietal wordt het misschien wel de winter van de waarheid"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Bart Wellens ambitieus: "Voor dit drietal wordt het misschien wel de winter van de waarheid"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Steylaerts-777 is de nieuwe naam van de veldritploeg van teammanager Bart Wellens. Met Wietse Bosmans, Gianni Vermeersch en Adam Toupalik telt de ploeg drie eliterenners bij de mannen.

Gianni Vermeersch bleef waar hij was, maar krijgt er met de jonge Adam Toupalik (neoprof) en Wietse Bosmans twee ploegmaats bij. "Voor dit drietal wordt het misschien wel de winter van de waarheid", zegt Bart Wellens op de website van het team. 

"Gianni is toe aan zijn derde jaar bij het team maar zal zich opnieuw moeten bewijzen na een tegenvallend seizoen", vervolgt Wellens. "Gianni startte goed in Amerika, maar viel daarna helemaal weg. Dit jaar moet hij zich herpakken en weer in de voorste regionen meestrijden. Zijn sterke zomer met onder andere een derde plaats in Dwars door het Hageland doet ons wel het beste hopen natuurlijk."

Neoprof Toupalik

Voor Toupalik wordt het zijn vuurdoop bij de profs. Hij maakte enkele weken geleden nog indruk met een ritzege in de Arctic Race of Norway. "Adam rijdt zijn eerste seizoen tussen de profs en ook hij heeft een ideale voorbereiding achter de rug. Dat bewijst zijn ritzege in de Arctic Race of Norway en zijn zesde plaats op het EK U23."

"Adam is erg gemotiveerd om zich ook te tonen in het veld, al werkt hij eerst nog het WK in Innsbruck af. Ook Wietse Bosmans is ambitieus, hij beseft dat dit seizoen wel eens toekomstbepalend zou kunnen zijn", aldus Wellens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties