Wegkapitein van Wout Van Aert blijft Nick Nuyens nog twee seizoenen langer trouw

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wegkapitein van Wout Van Aert blijft Nick Nuyens nog twee seizoenen langer trouw
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Of Nick Nuyens volgend seizoen nog op Wout Van Aert kan rekenen, is nog een groot vraagteken, maar de komende twee seizoenen kan hij wel nog steeds een beroep doen op de 29-jarige Stijn Steels.

Steels heeft zijn aflopende contract bij Veranda's Willems-Crelan met twee seizoenen verlengd. "Zijn parcourskennis in de voorjaarsklassiekers zijn positieve en professionele ingesteldheid en zijn gretige manier van koersen maakt hem van onschatbare waarde in een team", zegt teammanager Nick Nuyens op de website van de ploeg. "We zijn dan ook zeer blij dat we hem langer kunnen houden."

Wegkapitein

Steels was één van de knechten van Van Aert in het voorjaar, maar bovendien ook vaak wegkapitein bij het team. "Het afgelopen jaar heb ik hier een rol gevonden die me op het lijf is geschreven. Die rol vervul ik ook de komende jaren met plezier in het team", klinkt het bij de renner zelf. 

"Ik heb me dit jaar ook echt goed geamuseerd in de ploeg. Ik doe dat overigens graag, mij wegcijferen voor de ploeg. Ondankbaar vind ik dat niet. Ik haal er meer voldoening uit om voor iemand te rijden die meer kans maakt om te winnen dan zelf voor een achtste plaats of zo te rijden. De komende twee jaar zal ik dat dan ook alvast met veel plezier blijven doen", besluit het neefje van Tom Steels. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties