Greg Van Avermaet een laatste keer in actie op Belgische bodem: "Leuk om nog een extra wedstrijd in de benen te hebben voor WK"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Greg Van Avermaet rijdt in de Primus Classic zijn laatste koers op Belgische bodem

Greg Van Avermaet een laatste keer in actie op Belgische bodem: "Leuk om nog een extra wedstrijd in de benen te hebben voor WK"
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet komt zaterdag een laatste keer in actie op Belgische bodem. De BMC-renner komt met drie andere landgenoten (Jürgen Roelandts, Loïc Vliegen en Nathan Van Hooydonck) aan de start van Primus Classic.

Voor Van Avermaet is het zijn laatste koers in België van dit seizoen en bovendien zijn laatste voorbereiding op het WK in Innsbruck. "Ik voelde me goed in Canada, dus ik ben blij dat ik zaterdag van start ga in de Primus Classic", zegt de BMC-renner. "Dit wordt mijn laatste koers voor ik naar Oostenrijk afzak voor het WK, dus het is leuk om nog een extra wedstrijd in de benen te hebben."

Meerdere opties

"We hebben een sterke ploeg dus ik hoop in de finale te komen. We hebben meerdere opties voor een verschillend koersverloop. Het zal leuk worden om een laatste keer in België te koersen."

Ook zijn ploegleider is ambitieus. "We weten dat Greg in topvorm is na Canada, dus hij is één van de favorieten voor winst", zegt ploegleider Valerio Piva. "We hebben bovendien ook nog Jempy Drucker en Jürgen Roelandts, die agressief kan koersen. We hebben een sterke ploeg, dus we hopen op een sterk resultaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechië
08/08/2020 Milaan - San Remo
12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 

Nieuwste reacties