Quick-Step Floors mikt met Iljo Keisse alweer op een nieuwe prijs
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Quick-Step speelt drievoudig winnaar Keisse uit in Textielprijs Vichte

Quick-Step Floors mikt met Iljo Keisse alweer op een nieuwe prijs

In elke wedstrijd waarin Quick-Step aan de start komt, gaat de ploeg vol voor de overwinning. Dat zal dinsdag in de eendagskoers Textielprijs Vichte niet anders zijn. In het bijzonder omdat het met Iljo Keisse een drievoudig winnaar van die koers in de rangen heeft.

Keisse won de koers vorig jaar en ook in 2007 en 2008. Niet meer dan logisch dus dat onze landgenoot opnieuw één van de speerpunten zal zijn. Hij is wel lang niet de enige renner die de ploeg achter de hand heeft voor de overwinning. Indien nodig kan ook Fernando Gaviria uitgespeeld worden in de sprint.

"We brengen een sterk team aan de start en zouden graag het succes van vorig jaar herhalen. In dit soort wedstrijden zijn er veel aanvallen en is het moeilijk om de koers te lezen. Elk moment kan het juiste zijn. De winnaar is vaak een slimme of een hele sterke renner", weet sportdirecteur Rik van Slycke. "Onze ploeg kan verschillende troeven uitspelen en dat geeft ons vertrouwen in een goed resultaat aan het eind van de dag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandi√ę
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop
08/05/2021 - 30/05/2021 Giro

Nieuwste reacties