Quick-Step Floors gaat er volledig voor: "Eén van de belangrijkste afspraken van het seizoen"

Quick-Step Floors gaat er volledig voor: "Eén van de belangrijkste afspraken van het seizoen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De kunde is zeker en vast aanwezig en de motivatie ook. In principe staat niets Quick-Step Floors dus in de weg om het uitstekend te doen in het WK ploegentijdrijden. Sportdirecteur Tom Steels bevestigt dat een overwinning veel zou betekenen voor het team.

De drievoudig wereldkampioen zal Jungels, Lampaert, Terpstra, Asgreen, De Plus en Schachmann aan de start laten verschijnen. Allemaal kerels met talent en vanuit de ploegwagen weet Tom Steels perfect aan wat ze zich mogen verwachten. "Het is een uitdagende koers dit jaar. Na een lange vlakke sectie krijg je vijf kilometer klimwerk voor de boeg. Onze ploeg is een balans tussen renners die snel bergop kunnen gaan en tussen zwaardere mannen die heel goed zijn op het vlakke."

Steels geeft toe dat Quick-Step volop inzet op het WK ploegentijdrijden. "Het is een discipline die veel betekent voor Quick-Step Floors. We hebben al drie keer gewonnen. We hopen op een sterk resultaat in de laatste editie voor merkenteams. We hebben renners die dit zien als één van de belangrijkste afspraken van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties