De Gendt weet wat te doen om Campenaerts nog extra te prikkelen

De Gendt weet wat te doen om Campenaerts nog extra te prikkelen

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na gisteren de juniors is het vandaag aan de profs. Ook Thomas De Gendt is benieuwd naar de WK-tijdrit en in het bijzonder naar wat teamgenoot Victor Campenaerts wat vermag. De Gendt weet wel wat hem misschien nog extra kan motiveren en voorspelt een plek in de top vijf voor zijn landgenoot.

"Ik verwacht hem rond plaats vijf, maar hopelijk haalt hij het podium. Hij is al met het WK bezig sinds het slot van de Vuelta. Ik ga hem nog een bericht sturen om hem succes te wensen en misschien wat uitdagen" verklapt De Gendt in Het Nieuwsblad. Voor het BK had ik hem een premie beloofd voor zijn werk dat hij voor mij heeft verricht in die rit in de Ronde van Romandië die ik won. Maar hij wou die niet aanvaarden. Toen zei ik: 'Je krijgt het hele bedrag als je wint.' Hij won natuurlijk".

Hoewel de motivatie al bijzonder groot zal zijn, hoopt De Gendt zijn ploegmaat nog eens extra te kunnen prikkelen. Al zal het dan wel op een andere manier zijn. "Ik ga opnieuw iets zoeken om hem te motiveren, maar ik wil niet nog eens geld verliezen. Het zal deze keer iets anders zijn."

WAXEN, SCHEREN OF EPILEREN

De Gendt weet wat Campenaerts zo goed maakt in zijn discipline. "Hij is bezeten van het tijdrijden. Hij is een detailfreak. Ik scheer ook mijn armen, maar vooral om het in de zomer wat frisser te houden. Victor zal kunnen zeggen wat het beste is: waxen, scheren of epileren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties