De Gendt over bronzen plak van Campenaerts: "Victor had mij een schone 55 euro kunnen opleveren"

Redactie
| 1 reacties
De Gendt over bronzen plak van Campenaerts: "Victor had mij een schone 55 euro kunnen opleveren"
Foto: © photonews

Thomas De Gendt zag woensdag zijn ploegmaat Victor Campenaerts (Lotto Soudal) naar een bronzen plak rijden op het WK tijdrijden in Innsbruck. Maar de Waaslander heeft spijt dat hij niet gewed heeft op zijn maatje.

In zijn column in Het Nieuwsblad had De Gendt het over de bronzen plak van Campenaerts. "Dju!! Had ik toch mijn geld moeten zetten op een podiumplaats voor Campenaerts", vertelt hij. "Ik was dinsdag op training gestopt voor een koffie en je kon er wedden op het WK."

Podium juist

"Ik weet: normaal mag je als renner niet gokken op je eigen sport. Maar omdat ik zelf niet meedoe en ze zich ginder echt niet gaan laten beïnvloeden door wat ik hier denk: waarom ook niet? Ik heb echt getwijfeld. Ik had het podium zo in mijn gedachten: Dennis, Dumoulin en Campenaerts", zegt De Gendt. 

Het had De Gendt een leuke bonus kunnen opleveren. "Ik wilde op allemaal vijf euro zetten. Had ik het maar gedaan. Dumoulin had mij maar 56 cent opgeleverd, maar Victor een schone 55 euro. Helaas, ik heb alleen 5 euro op Dennis gezet. Winst: 8,5 euro. Niet slecht, maar toch…"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties