Jasper Stuyven verheugd met WK in zijn Leuven, ook voor Victor Campenaerts wordt het een erg bijzonder WK in 2021

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Jasper Stuyven verheugd met WK in zijn Leuven, ook voor Victor Campenaerts wordt het een erg bijzonder WK in 2021
Foto: © photonews

Het WK komt in 2021 naar Vlaanderen. Twee renners die nu al uitkijken naar dat wereldkampioenschap van binnen drie jaar zijn natuurlijk Jasper Stuyven en Victor Campenaerts.

Stuyven is geboren en getogen in Leuven. En daar ligt de finish van het WK binnen drie jaar. De renner van Trek-Segafredo is natuurlijk in zijn nopjes. "Ik vind het supervet", reageert Stuyven alvast bij Sporza. "Het WK rijdt dwars door mijn stad. En de finish ligt op de Erasme Ruelensvest, op 100 meter van mijn deur. Dat maakt het extra speciaal."

Twee weken geleden was Stuyven nog aan het feest in Leuven. Hij won de GP Jef Scherens. "Ik vond de sfeer toen al geweldig, op het WK gaat dat nóg straffer worden. Het is nog 3 jaar wachten, maar ik kijk er nu al ontzettend hard naar uit", besluit de snelle Stuyven. 

Ook voor Campenaerts speciaal

En ook de Belgische WK-gangers reageerden al vanuit Innsbruck. Ook voor Victor Campenaerts wordt het erg speciaal. De bronzen plak op het WK tijdrijden is geboren in Antwerpen (startplaats) en woont tegenwoordig in Winksele (Herent), op nog geen 4 kilometer van Leuven. 

"Ik ben superblij dat het WK in 2021 naar Vlaanderen komt", aldus Campenaerts. "Ik hoop dat ik kan schitteren in de tijdrit en misschien ook in de wegrit. Starten in Antwerpen waar ik geboren ben en aankomen in Leuven, waar ik nu woon, dat zou schitterend zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties