Verliest Patrick Lefevere na Fernando Gaviria nog een absoluut goudhaantje?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 10 reacties
Verliest Patrick Lefevere na Fernando Gaviria nog een absoluut goudhaantje?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors is de meest succesvolle ploeg van 2018 en dat zorgt voor heel wat interesse in de renners van Patrick Lefevere. Vrijdag raakte bekend dat Fernando Gaviria op weg zou zijn naar UAE Emirates, maar er is nog heel wat belangstelling voor een goudhaantje van Lefevere.

La Gazzetta dello Sport is er zeker van: Fernando Gaviria rijdt volgend seizoen voor UAE Emirates en krijgt er naar verluidt een jaarloon van een slordige 2 miljoen euro. Al ligt de Colombiaanse sprinter wel nog één jaar onder contract bij Quick-Step Floors, waardoor een afkoopsom noodzakelijk is. 

Maar volgend diezelfde krant staat Lefevere op het punt om nog een goudhaantje te verliezen. Enric Mas staat in de belangstelling van meerdere WorldTour-teams, maar vooral de interesse van Astana voor Mas is erg concreet. Mas maakte indruk in de Vuelta door op 23-jarige leeftijd knap 2e te worden. 

Lefevere zag eerder ook al Niki Terpstra (Direct Energie) en Maximilian Schachmann (BORA-hansgrohe) vertrekken. Door het eventuele vertrek van Gaviria en Mas zou er wel weer meer financiële ademruimte komen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties