Bijzondere wedstrijd voor Belgische ploeg: debuut in China komt eraan

Wanty-Groupe Gobert gaat debuteren in Ronde van Taihu Lake

Bijzondere wedstrijd voor Belgische ploeg: debuut in China komt eraan

Een rittenkoers die vandaag van start gaat en duurt tot volgende zondag vormt het sluitstuk van de wegcampagne van Wanty-Groupe Gobert. Ze kijken er bij de Belgische wielerformatie nog enorm naar uit, want het is hun debuut op Chinese bodem.

Voor de allereerste keer zullen er renners van Wanty-Groupe Gobert in China aan het werk te zien zijn. De ploeg komt immers aan de start in de Ronde van Taihu Lake. Aangezien er meerdere vlakke ritten op het programma staan, opteerde Wanty vooral voor snelle mannen. Het trekt naar China met Wesley Kreder, Mark McNally, Marco Minnaard, Boris Vallée, Kevin Van Melsen en stagiair Jasper De Laat.

Met Valléé en Van Melsen zijn er namens Wanty dus twee Belgen van de partij. Ook sportdirecteur Steven De Neef is namens ons land van de partij. "We staan aan de start met een goed voorbereid en gemotiveerd zestal", aldus De Neef. "Verschillende etappes moeten ons liggen en we proberen zeker een etappezege mee naar huis te nemen. We rekenen op Boris Vallée in de massaspurten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties