Lotto-Soudal en CEO gaan uit mekaar

Lotto-Soudal en CEO gaan uit mekaar

Lotto-Soudal heeft in een persbericht aangekondigd dat het afscheid neemt van CEO Paul De Geyter. Hij was nog maar dertien maanden bij de Belgische ploeg aan de slag. Het heet dat beide partijen in onderling overleg uit mekaar gaan, al was het wel geween dat de samenwerking niet helemaal snor zat.

"De Lotto Soudal WT ploeg en Paul De Geyter hebben in onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. In overleg kwamen ze tot de conclusie dat het inzicht omtrent de te volgen strategie en de toekomst van de ploeg te verschillend waren om de samenwerking verder te zetten", klinkt het in de persmededeling.

Voor zijn komst beschikte Lotto al over tal van ervaren mensen in de sportieve cel en De Geyter kon nooit echt zijn stempel drukken. Wat hem verweten werd, is onder meer zijn aanpak in de onderhandelingen met Greipel en het feit dat hij Wout van Aert niet kon binnenhalen. Het is uitkijken wat het afscheid van De Geyter betekent voor Kevin De Weert, die op diens aandringen werd weggeplukt bij de nationale bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties