Soete: "Had vooral schrik dat Van Aert nog kon terugkeren"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lokeren
| 8 reacties
Soete: "Had vooral schrik dat Van Aert nog kon terugkeren"
Foto: © photonews

Daan Soete kwam in Lokeren solo aan. Met de Rapencross pakte hij één van de mooiste zeges van zijn nog jonge carrière. Achteraf straalde hij uiteraard.

"Ik heb nog niet zo heel veel gewonnen, zeker bij de profs", reageerde Daan Soete achteraf. "Het was mooi omdat ik alleen kon wegrijden en het gat ook groot genoeg houden. Of het de mooiste in mijn carrière is, dat ben ik niet zeker. Elke dag wanneer ik me goed voel, is leuk. Of ik dan win of op het podium sta, maakt niet veel uit."

Het goeie gevoel op de fiets primeerde voor de verrassende winnaar. "Of ik twijfelde toen ik voorop was? Ik had vooral schrik dat Wout Van Aert nog zou kunnen terugkeren. Hij was toch de renner die het verschil had kunnen maken. Er waren niet veel powerstukken en het was meer op techniek, maar als je een foutje maakt, ben je snel vijf seconden kwijt."

Mooie dag voor de ploeg

Hij rondde samen met Laurens Sweeck (tweede, nvdr.) een topdag voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice af. "Toon Vandebosch won bij de beloften na een paar moeilijke weken, dus ik ben blij dat hij dat kon laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties