Patrick Lefevere over mogelijk vertrek goudhaantje: "Er is momenteel geen duidelijkheid over"

Redactie
| 5 reacties
Patrick Lefevere over mogelijk vertrek goudhaantje: "Er is momenteel geen duidelijkheid over"
Foto: © photonews

De sponsoring is dan wel verzekerd voor de komende jaren, maar toch is de kern van Patrick Lefevere voor volgend seizoen nog niet rond bij Deceuninck-Quick.Step. Zeker over de snelle Fernando Gaviria zijn er nog twijfels.

De Colombiaan heeft nog een contract tot eind 2019 bij de ploeg van Patrick Lefevere, maar UAE Emirates trekt hard aan de mouw van Gaviria. "Er is momenteel geen duidelijkheid over", laat Lefevere weten in HLN. "Dat we onze sponsoring pas heel laat rondkregen, was in die zin vervelend."

Mas blijft wél

Ook over Enric Mas waren er geruchten over een vertrek. De nummer 2 van de Vuelta had een aanbieding van Astana op zak, maar blijft waar hij nu is. Nu is het alleen nog afwachten of met Gaviria ook één van die andere goudhaantjes blijft. Het is dus momenteel nog afwachten. 

"Er gaat een hele rompslomp mee gepaard, waarbij uiteraard gepraat wordt over centen", vervolgt de teammanager. "Stel dat we Fernando zouden verliezen, hebben we nog altijd Viviani. En is het aan onze jonge spurttalenten om zich te tonen", bereidt Lefevere zich toch enigszins voor op een mogelijk vertrek. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties